30. ožujka 2011.

Veći broj aviona na Krku produljit će sezonu

Produljenje turističke sezone i razvoj Kvarnera kao aviodestinacije cilj je oživljavanja Zračne luke Rijeka na Krku, projekta koji će zaživjeti već u ovoj predsezoni. Zahvaljujući hotelijerima koji su pokrenuli inicijativu i udružili se sa svim ostalim ključnim subjektima koji su zaduženi za razvoj turizma, u 2011. će na Krk zrakoplovom doputovati turisti s brojnih emitivnih tržišta važnih za razvoj destinacije, poput britanskog i skandinavskog, ali i rumunjskog, izraelskog i njemačkog.
U 2011., počevši od predsezone, na Krk će slijetati avioni iz Londona, Bukurešta, Stockholma, Moskve, Tel Aviva, Vilniusa, Stuttgarta, Innsbrucka, a u tijeku su pregovori za dodatne destinacije u sjevernoj Njemačkoj, Francuskoj, Rusiji i Velikoj Britaniji. Program letenja dobrim dijelom već je definiran i može se vidjeti na web-stranicama Zračne luke Rijeka, a već se aktivno radi i na programu za 2012. godinu.

1 komentar:

  1. OVA GODINA BI KONAČNO TREBALA BAREM MALO POKRENUTI OVAJ NAŠ AERODROM U NEKU BOLJU BUDUĆNOST KAKO ZA ZAPOSLENE NA DOTIČNOM AERODROMU TAKO NARAVNO I U TURISTIČKOM SMISLU.DRAGO MI JE PROČITATI KAO I VJERUJEM MNOGIMA IZ OVE NAŠE PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE DA SE KRENULO AKTIVNO RADITI I ZA IDUĆU 2012 GODINU.

    OdgovoriIzbriši