21. travnja 2011.

Uskršnji charteri u Hrvatskoj

Turisti za Uskršnje blagdane svake godine dodju sa nemalim brojem vanrednih charter letova, pa vam stoga donosimo pregled ovogodišnjih vanrednih chartera, odredišta i zrakoplovnih tvrtki koje su ugovorile posebne chartere za prijevoz turista na Uskršnje blagdane.
Najveći broj vanrednih chartera doći će u Dubrovnik. Iz Grčke dolazi Astra Airlines zrakoplovom British Aerospace BAe-146-300 iz Thessalonikija te BlueBird Airways sa zrakoplovom Boeing B737-400 iz Atene. Grupu turista iz Atene dovest će i Dubrovnik Airline. Grupe turista iz Sofije i Varne stižu zrakoplovima McDonnell Douglas MD-80 od Bulgarian Air Charter-a. Turiste iz Španjolske dovoze isključivo zrakoplovi domaćih prijevoznika Croatia Airlines iz Bilbaa, Madrida i Zaragoze, te Dubrovnik Airline iz Barcelone, Bilbaa, Madrida i Valencije. Iz Francuske grupa turista doći će zrakoplovom Airbus A321 francuskog prijevoznika Air Mediterranee iz Nantea i Pariz, Boeingom 737-800 francuske Transavije iz Lillea i Praiza, Boeing 737-300 od Europe Airposta iz Bordeauxa i Marseillea, te zrakoplovima Dubrovnik Airline-a iz Lyona, Marseillea, Nantea, Pariza, Toulousea. Iz Italije turisti će doći zrakoplovima Dubrovnik Airline-a iz Catanije i Palerma.
U Split dolaze iz Italije zrakoplovima Croatia Airlines-a turisti iz Palerma i Pise, posebnim letom Augsburg Airways-a iz Münchena, te letovima Europe Airpost-a iz Pariza, Transavie iz Lille-a i Pariza, te Dubrovnik Airline-a iz Nantea i Pariza.
- Svim čitateljima želimo sretan Uskrs -

Nema komentara:

Objavi komentar