18. veljače 2013.

Na dvije etaže restoran umjesto kafića, i još kafić

Priredili i foto: Teuta Uka i Dean Boljunčić
Zimski san u Zračnoj luci Pula polako završava i pripreme za sezonu već su u tijeku. Svaka se služba priprema na svoj način, a dva veća projekta, gradnja nove zgrade Vatrogasno-spasilačke službe te novoga ugostiteljskoj objekta u glavnoj zgradi, već daju jasniju sliku o tome što možemo očekivati. Novim ugostiteljskim objektom Zračna luka Pula uvodi novu uslugu, restoransku, umjesto dosadašnjeg kafića sa slabijom ponudom jela; s novom kuhinjom i restoranom to će se promijeniti. Novi restoran i kafić planiraju se na dvije etaže. U suterenu putničke zgrade bit će novi kafić s više mjesta za goste i prostorom izdvojenim za pušače. Predviđen je kapacitet za prihvat 68 gostiju u nepušačkom dijelu te 20 u pušačkome. Budući da će novi restoran biti na katu, trebalo je imati na umu potrebe slabo pokretnih i nepokretnih gostiju, zbog čega se planira ugradnja dizala. Restoran će se također dijeliti na dva dijela: prvi javni dio biti će namijenjen gostima, može ih primiti 90, a drugi radnicima Zračne luke Pula, Hrvatske kontrole zračne plovidbe, policiji i kolegama iz Carine te Ine. Taj je prostor dimenzioniran za 40 osoba.
Opširnije piše Aerosvijet ...

Nema komentara:

Objavi komentar